A kultúra és természet találkozása Hévízen

2022.10.23

Új arculat az átalakuló tartalomhoz

Túráink fókusza az elmúlt években sokat változott, ezért nagyon szerettünk volna felfrissíteni a logónkat is. Mindig szerettük a természetet, érdekelt a történelem, csodáltuk az épített örökségünket, mostanra pedig tudatosan keressük és mutatjuk be ezeket az értékeket vendégeinek is.

Mikor elindítottuk a hévízi városnéző sétákat, 20 éves védjegyet, a kalapot képzeltük el a logóra, mivel a városnézések során az busz óriási szélvédőjén betűző nap elől a kalap védelmet jelentett. A kalap szuper volt arra is, hogy a nagyobb létszámú csoport messziről is látta, mikor megálltunk vagy irányt változtattunk.

Szerencsések vagyunk, a DekorMűvek tapasztalt csapata túratematikáinkat tökéletesen tükröző profi arculatot készített számunkra. Úgy érezzük az új a logó egyben tükrözi azt amit bemutatunk sétáinkon a kulturális örökséget és a természeti értéket. Túráinkon mesélünk arról, milyen fontos a táj, melyet évezredek óta formál, alakít a benne élő ember.

Túraújdonságok: tájséták és geobotanikai túrák

A városnéző túrák sorát folyamatosan bővítjük a hagyományos városnézések mellett, vannak kerékpáros vagy akár kerékpározást az evezéssel kombinált túráink is.

Természeti értékek témakörben újdonság a Geobotanikai séta a Hévízi-tó körüli véderdőben. Illetve vannak új terveink is, szeretnénk Tájsétákat is indítani, ahol bemutatjuk a dimbes-dombos zalai tájat.

A magyar és német nyelvű vezetések mellett csapatunk bővítésével szeretnénk még több nyelven bemutatni Hévízt és ezt a csodálatos Nyugat-Balatoni régiót.

Csorja Krisztina, idegenvezető és Samu Zoltán Tamás geotúravezető